Κλασικά Φωτιστικά < Ιταλικά Possoni > Κρεμαστά Οροφής > SATIN FRENCH GOLD/MAHOGANY FINISH CHANDELIER
Κλασικός ορειχάλκινος πολυέλαιος κατασκευασμένος από την Possoni στην Ιταλία με κορυφαία ποιότητα χειροτεχνίας. Όταν χρειάζεστε κομψότητα, ομορφιά και ποιότητα που διαρκεί - κοιτάξτε στην ιταλική δεξιοτεχνία. Ο κλασικός ορειχάλκινος πολυέλαιος είναι κατασκευασμένος από ορείχαλκο υψηλής ποιότητας και χειροποίητος από ντόπιους τεχνίτες στη βόρεια ιταλία. Ένα πραγματικό εικονίδιο σχεδίασης από κάθε άποψη, από την εξαιρετική του μορφή έως το ανώτερο φινίρισμα. Ένα διαρκές statement κομμάτι για κάθε δωμάτιο στο σπίτι, το γραφείο ή το ξενοδοχείο σας. Η μεταλλική δομή είναι εξευγενισμένη σε μπρονζέ σατινέ ορειχάλκινο φινίρισμα. Ως εκ τούτου, προσφέρει μια ζεστή premium εμφάνιση στο σπίτι σας. Επίσης συνδυάζεται εύκολα με πολλά χρώματα.
Pendants Satin French Gold / Mahogany D. 49cm, H. 30cm, SP. 26cm, Bulbs 2xE14

- Πολυέλαιοι
- Εσωτερικός Φωτισμός
- Ορείχαλκος Brass
- 8
Possoni 268/8 – Πολυέλαιος οροφής Alberto Collection
Τι είναι το φωτιστικό Possoni 268/8;
Ο Possoni 268/8 είναι ένας παραδοσιακός χειροποίητος πολυέλαιος οροφής
της ιταλικής συλλογής Alberto από την Possoni Illuminazione.
Κατασκευασμένος με εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια, συνδυάζει ορειχάλκινη βάση
με φινίρισμα Satin French Gold / Mahogany.
Κωδικός προϊόντος: 268/8.
Ποια είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά;
Ο πολυέλαιος διαθέτει 8 φωτιστικά σώματα τύπου E14 για λαμπτήρες έως 42 W. Οι διαστάσεις του είναι περίπου Ø 90 cm και ύψος 65 cm. Προτείνεται χρήση LED E14 για οικονομία ενέργειας και καλύτερη θερμική απόδοση.
Από τι υλικά είναι κατασκευασμένος;
Κατασκευάζεται από μπρούντζο (ορειχάλκο) με αυθεντικά ιταλικά φινιρίσματα, προσφέροντας πολυτέλεια και μακροχρόνια αντοχή. Κάθε κομμάτι φέρει το χαρακτηριστικό Made in Italy της Possoni Illuminazione.
Σε ποιους χώρους ταιριάζει;
Ιδανικός για σαλόνια, τραπεζαρίες, ή χώρους υποδοχής με ύψος οροφής άνω των 2,9 m. Η κομψή του εμφάνιση το καθιστά κατάλληλο για κλασικά και νεοκλασικά περιβάλλοντα.
Υπάρχουν διαθέσιμες παραλλαγές;
Ναι, η οικογένεια Alberto περιλαμβάνει εκδόσεις όπως 268/6 (6 φώτα), 268/A2 (διπλή απλίκα), 268/A1 (μονή απλίκα) και 268/12+6 (μεγάλος πολυέλαιος). Όλα τα μοντέλα διατίθενται με ίδιο φινίρισμα και παραδοσιακή αισθητική.
Πώς γίνεται η τοποθέτηση;
Απαιτείται επαγγελματική εγκατάσταση από ηλεκτρολόγο, με έλεγχο αντοχής οροφής και καλωδίωσης. Ο πολυέλαιος μπορεί να συνδυαστεί με ροοστάτη για ρύθμιση φωτεινότητας.
Διαθέσιμος στο showroom της DITS
Διατίθεται μέσω της DITS Lighting, επίσημου εισαγωγέα των φωτιστικών Possoni Illuminazione στην Ελλάδα. Επισκεφθείτε το showroom στο Μαρούσι για να δείτε από κοντά τα φινιρίσματα και τις παραδοσιακές λεπτομέρειες της σειράς. Το κατάστημα της DITS διαθέτει ιδιωτικό χώρο στάθμευσης για τους πελάτες.
Δε βρέθηκαν Κριτικές