Κλασικά Φωτιστικά < Ιταλικά Possoni > WALL LIGHT Finish 002-008 3xMAX42W E14
Κλασική ορειχάλκινη Απλίκα τοίχου κατασκευασμένη από την Possoni στην Ιταλία με κορυφαία ποιότητα χειροτεχνίας. Όταν χρειάζεστε κομψότητα, ομορφιά και ποιότητα που διαρκεί - κοιτάξτε στην ιταλική δεξιοτεχνία. Η κλασική ορειχάλκινη Απλίκα είναι κατασκευασμένη από ορείχαλκο υψηλής ποιότητας και χειροποίητος από ντόπιους τεχνίτες στη βόρεια ιταλία. Ένα πραγματικό εικονίδιο σχεδίασης από κάθε άποψη, από την εξαιρετική του μορφή έως το ανώτερο φινίρισμα. Ένα διαρκές statement κομμάτι για κάθε δωμάτιο στο σπίτι, το γραφείο ή το ξενοδοχείο σας. Η μεταλλική δομή είναι εξευγενισμένη σε μπρονζέ σατινέ ορειχάλκινο φινίρισμα. Ως εκ τούτου, προσφέρει μια ζεστή premium εμφάνιση στο σπίτι σας. Επίσης συνδυάζεται εύκολα με πολλά χρώματα.
Wall Sconces Antique Brass D. 40cm, H. 50cm, SP. 20cm, Bulbs 2xE14

- Τοίχου Απλίκες
- Εσωτερικός Φωτισμός
- Ορείχαλκος Brass
- 3
Possoni 335/A3 – Wall Light with Shades (Απλίκα Τοίχου με Καπέλα)
Κωδικός προϊόντος: 335/A3
Τι είναι αυτή η απλίκα και ποια είναι τα χαρακτηριστικά της;
Η Possoni 335/A3 είναι μια παραδοσιακή, χειροποίητη απλίκα τοίχου της Possoni Illuminazione, με ορείχαλκο σκελετό και τρία κομψά υφασμάτινα καπέλα. Προσφέρει θερμό και απαλό φωτισμό που αναδεικνύει την ιταλική τεχνογνωσία και τη διαχρονική κομψότητα της Possoni.
Πού ταιριάζει καλύτερα;
Ιδανική για σαλόνια, διαδρόμους, χώρους υποδοχής ή ξενοδοχειακά lobby, όπου ζητείται παραδοσιακή ατμόσφαιρα και φωτισμός υψηλής αισθητικής. Συνδυάζεται άψογα με τους πολυελαίους της ίδιας συλλογής.
Τι λαμπτήρες χρησιμοποιεί;
Διαθέτει 3 ντουί τύπου E14 και λειτουργεί στα 220 V. Συνιστώνται LED E14 dimmable για χαμηλή κατανάλωση και δυνατότητα ρύθμισης φωτεινότητας.
Υπάρχουν διαθέσιμα φινιρίσματα;
Το βασικό φινίρισμα είναι French Gold. Διατίθενται επίσης επιλογές Antique Brass, Shaded Gold ή Rust Gold Leaf, με καπέλα από εκλεπτυσμένα υφάσματα (organza, pleated fabric) σε διάφορες αποχρώσεις.
Από τι υλικό είναι και πώς συντηρείται;
Ο σκελετός είναι από ορείχαλκο με χειροποίητη επιμετάλλωση French Gold και τα καπέλα είναι από πολυτελές ύφασμα. Καθαρίζεται με μαλακό, στεγνό πανί χωρίς λειαντικά ή ισχυρά χημικά. Τα καπέλα καθαρίζονται απαλά με πανί μικροϊνών ή ειδικό καθαριστικό υφασμάτων.
Οικογένεια προϊόντος – Διαθέσιμες εκδόσεις
Η σειρά 335 – P της Possoni Illuminazione περιλαμβάνει φωτιστικά με καπέλα για ολοκληρωμένες συνθέσεις φωτισμού: • 335/A1 – Απλίκα 1×E14 • 335/A2 – Απλίκα 2×E14 • 335/A3 – Απλίκα 3×E14 • 335/6-P – Πολυέλαιος 6 φώτων • 335/6+3-P – Πολυέλαιος 9 φώτων Όλα τα μοντέλα διατηρούν την ίδια παραδοσιακή γραμμή και την ποιότητα κατασκευής Possoni Illuminazione.
Προέλευση
Κατασκευάζεται στην Ιταλία από την Possoni Illuminazione και εισάγεται στην Ελλάδα από τη DITS Lighting – πιστοποίηση Made in Italy.
Επίσκεψη και στάθμευση
Επισκεφθείτε το showroom της DITS Lighting στο Μαρούσι (Μεσογείων 8 & Κηφισίας 142) για να δείτε από κοντά τη συλλογή 335 – P και τα διαθέσιμα φινιρίσματα. Η DITS διαθέτει ιδιωτικό χώρο στάθμευσης για τους πελάτες της.
Δε βρέθηκαν Κριτικές