Κλασικά Φωτιστικά < Ιταλικά Possoni > CHANDELIER WITH ALABASTER Finish 003-008-034 6xMAX28W E14
- Προβολη ολων των παραλλαγών ως λίστα
| ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU) | Χρώμα | Μέγεθος | Διαθεσιμότητα | Τιμή | ||
|---|---|---|---|---|---|---|
|
|
P1-2268-A2
|
Κατόπιν παραγγελίας
|
1,41500 €
Τιμή με ΦΠΑ: 1,754.60 €
|
Κλασικός ορειχάλκινος πολυέλαιος με αλάβαστρο κατασκευασμένος από την Possoni στην Ιταλία με κορυφαία ποιότητα χειροτεχνίας. Όταν χρειάζεστε κομψότητα, ομορφιά και ποιότητα που διαρκεί - κοιτάξτε στην ιταλική δεξιοτεχνία. Ο κλασικός ορειχάλκινος πολυέλαιος είναι κατασκευασμένος από ορείχαλκο υψηλής ποιότητας και χειροποίητος από ντόπιους τεχνίτες στη βόρεια ιταλία. Ένα πραγματικό εικονίδιο σχεδίασης από κάθε άποψη, από την εξαιρετική του μορφή έως το ανώτερο φινίρισμα. Ένα διαρκές statement κομμάτι για κάθε δωμάτιο στο σπίτι, το γραφείο ή το ξενοδοχείο σας. Η μεταλλική δομή είναι εξευγενισμένη σε μπρονζέ σατινέ ορειχάλκινο φινίρισμα. Ως εκ τούτου, προσφέρει μια ζεστή premium εμφάνιση στο σπίτι σας. Επίσης συνδυάζεται εύκολα με πολλά χρώματα. Η Possoni ερμηνεύει μια τόσο αρχαία τεχνική όπως η χύτευση ορείχαλκου με μια δεξιοτεχνική και παραδοσιακή προσέγγιση που κάνει τα προϊόντα της εξαιρετικά παραδείγματα ιταλικής αριστείας.
Pendants Antique Brass D. 41cm, H. 19cm, Bulbs 2xE27

- Τοίχου Απλίκες
- Εσωτερικός Φωτισμός
- Ορείχαλκος Brass
- 2
Possoni 2268/A2 – Wall Light with Alabastro Glass (Απλίκα Τοίχου με Γυαλιά Alabastro)
Κωδικός προϊόντος: 2268/A2
Τι είναι αυτή η απλίκα και ποια είναι τα χαρακτηριστικά της;
Η Possoni 2268/A2 είναι μια παραδοσιακή, χειροποίητη απλίκα τοίχου της Possoni Illuminazione, κατασκευασμένη από ορειχάλκινο σώμα με εκλεπτυσμένο φινίρισμα French Gold και γυαλιά Alabastro ιταλικής προέλευσης. Ο σχεδιασμός της αποπνέει αισθησιακή πολυτέλεια και αναδεικνύει τον χώρο με απαλό, διάχυτο φωτισμό.
Πού ταιριάζει καλύτερα;
Ιδανική για καθιστικά, διαδρόμους, υπνοδωμάτια ή εισόδους σπιτιών με παραδοσιακή ή κλασική διακόσμηση. Η Possoni 2268/A2 δημιουργεί ζεστό φωτισμό που συμπληρώνει αρμονικά τον γενικό φωτισμό του χώρου.
Τι λαμπτήρες χρησιμοποιεί;
Διαθέτει 2 ντουί τύπου E14 και λειτουργεί στα 220 V. Συνιστώνται LED E14 dimmable για ρύθμιση έντασης και εξοικονόμηση ενέργειας. Τα Alabastro γυαλιά επιτρέπουν ομοιόμορφη διάχυση του φωτός με ζεστό και φυσικό αποτέλεσμα.
Υπάρχουν διαθέσιμα φινιρίσματα;
Το βασικό φινίρισμα είναι French Gold. Κατόπιν παραγγελίας, διατίθεται και σε Antique Brass, Shaded Gold ή Rust Gold Leaf. Τα γυαλιά Alabastro είναι χειροποίητα, κάθε τεμάχιο μοναδικό λόγω της φυσικής νεράδας του υλικού.
Από τι υλικό είναι και πώς συντηρείται;
Η κατασκευή της είναι από ορειχάλκινο χυτό μέταλλο με υψηλής ποιότητας επιμετάλλωση, ενώ τα γυαλιά είναι από αυθεντικό Alabastro. Ο καθαρισμός γίνεται με μαλακό, στεγνό πανί χωρίς λειαντικά ή χημικά. Τα alabastro γυαλιά καθαρίζονται απαλά με πανί μικροϊνών για να διατηρούν την φυσική τους όψη.
Οικογένεια προϊόντος – Διαθέσιμες εκδόσεις
Η σειρά 2268 – Alabastro της Possoni Illuminazione περιλαμβάνει:
• 2268/3 – Πολυέλαιος 3 φώτων
• 2268/6 – Πολυέλαιος 6 φώτων με alabastro
• 2268/A2 – Απλίκα τοίχου 2×E14
• 2268/L1 – Επιτραπέζιο φωτιστικό 1×E27
• 2268/P3 – Επιδαπέδιο φωτιστικό 3×E14
Όλα τα μοντέλα διατηρούν την παραδοσιακή ιταλική αισθητική
και την χειροποίητη ποιότητα της Possoni Illuminazione.
Προέλευση
Κατασκευάζεται στην Ιταλία από την Possoni Illuminazione και εισάγεται στην Ελλάδα από τη DITS Lighting – πιστοποίηση Made in Italy.
Επίσκεψη και στάθμευση
Επισκεφθείτε το showroom της DITS Lighting στο Μαρούσι (Μεσογείων 8 & Κηφισίας 142) για να δείτε από κοντά τη σειρά 2268 – Alabastro και τα διαθέσιμα φινιρίσματα. Η DITS διαθέτει ιδιωτικό χώρο στάθμευσης για τους πελάτες της.
Δε βρέθηκαν Κριτικές